Fietser gewond

Een fietser raakte op maandagochtend 8 maart gewond bij een aanrijding met een auto. Rond 08.30 uur reed een 64-jarige automobilist uit Nieuwegein over de Hindeweide in de richting van de Zebraweide. Op de kruising met de Moeflonweide zag hij een voor hem van rechts komende 48-jarige fietser uit Nieuwegein over het hoofd, met een aanrijding tot gevolg.De fietser werd in de flank aangereden en viel op de motorkap van de auto. Hij werd per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht en mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Fietser gewond

Op donderdag 6 maart raakte een fietser gewond bij een aanrijding met een auto. Rond 12.10 uur reed een 54-jarige automobiliste uit Nieuwegein over de Batauweg in de richting van de Heemraadsweide. Voor de kruising met de Heemraadsweide gaf zij richting naar links aan en sorteerde links voor. Op dat moment wilde een 60-jarige fietser uit Nieuwegein vanaf het fietspad van de Peningburg de kruising met de Batauweg in de richting van de Heemraadsweide oversteken. Hij fietste de kruising op omdat hij zag dat de automobiliste richting naar links aangaf. De automobiliste zag echter op het laatste moment dat de Heemraadweide was afgesloten, sloeg dus niet linksaf maar reed rechtdoor. Daarbij zag zij de overstekende fietser over het hoofd en een aanrijding was het gevolg.

De fietser werd met een hoofdwond en enkele schaafwonden per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk