Fietsenstalling Ringstede verhuist naar parkeerterrein West

De gratis bewaakte fietsenstalling aan de Ringstede verhuist vanaf maandag 7 februari naar het parkeerterrein West. Op maandag 7 februari beginnen de sloopwerkzaamheden aan de huidige fietsenstalling aan de Ringstede. In september 2011 wordt de nieuwe fietsenstalling aan de Ringstede geopend.
Om tot september 2011 voldoende gratis bewaakte fietsenstalling te garanderen, is de fietsenstalling op het parkeerterrein West in haar openingstijden uitgebreid. Deze is vanaf 7 februari de hele week open van maandag tot en met zaterdag.Gemeente Nieuwegein wil het fietsverkeer van en naar het stadscentrum stimuleren. In de nieuwe binnenstad komen daarom verschillende gratis bewaakte fietsenstallingen. De eerste stalling die nu wordt gerealiseerd, is de nieuwe Fietsenstalling Ringstede, een nieuwe en grotere stalling met meer faciliteiten. Het jonge architectenduo Annemiek Bleumink en Donald Osborne heeft de nieuwe stalling ontworpen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren