Fietsenstalling De Snelbinder krijgt fietsherstelpunt

De gratis bewaakte fietsenstalling De Snelbinder heeft vanaf woensdag 27 oktober een fietsherstelpunt. U kunt daar voortaan terecht als u een urgente reparatie moet uitvoeren aan uw fiets. Denk daarbij aan het laten plakken van een band en reparatie van remkabels, versnellingskabels of verlichting.

De gemeente Nieuwegein hoopt met het fietsherstelpunt bezoekers te verleiden om van deze relatief rustige fietsenstalling gebruik te maken. Doel van het fietsherstelpunt is dan ook om fietsers die de Nieuwegeinse binnenstad bezoeken meer service te bieden. Het fietsherstelpunt is ook een leerwerktraject voor mensen die moeilijk aan een baan komen.

Korting op een fietsreparatie
Als u vanaf de opening t/m zondag 31 oktober 2021 uw fiets stalt op de bovenverdieping van fietsenstalling De Snelbinder ontvangt u een tegoedbon voor korting op een fietsreparatie (wel geldt: op=op). Daarnaast kunt u aansluitend t/m vrijdag 31 december 2021 nog meer korting bij elkaar sparen door uw fiets te blijven stallen op de bovenverdieping.

Waar ligt De Snelbinder?
De fietsenstalling ligt direct achter de ING aan de Noordstedeweg. Herkenbaar aan de markante rode gevel. Op deze locatie begon eind jaren ‘90 de fietsenstalling Citystal. In 2011 is daarnaast de huidige moderne fietsenstalling gebouwd. De fietsenstalling heeft dus ook een bovenverdieping. Deze is bereikbaar via een trap met fietsgoot die u ondersteuning biedt in de benodigde kracht, dus ook comfortabel voor bijvoorbeeld ouderen met een (zware) fiets.

Voorzieningen
De fietsenstalling De Snelbinder is overdekt, bewaakt en uiteraard gratis! Naast een veilige plek voor uw fiets en urgente reparaties kunt u hier ook zelf kosteloos uw band oppompen of een buggy lenen. En er zijn bagagekluisjes. Beneden voor een helm, jas of tas. Boven staan speciale kluisjes met een stopcontact erin voor het opladen van de accu van uw elektrische fiets.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren