Fietsendief gezocht

De politie van Nieuwegein is op zoek naar een fietsendief. Een camera op de Fakkelstede heeft de diefstal goed in beeld gebracht. Vrijdag 15 februari loopt een man de fietsenstalling van een makelaarskantoor aan de Fakkelstede in het centrum van Nieuwegein in. Hij heeft duidelijk belangstelling voor één van de tweewielers. Het is 17.00 uur, dus de werkdag van de mensen in het kantoor zit er op. De man hangt een beetje rond en dan komen er twee vrouwen aanlopen en één van hen stapt op de fiets waar de man op aasde. Maar de verdachte laat zich niet uit het veld slaan. Hij loopt even later weer terug naar de stalling. Dan tilt hij een herenfiets op en loopt er mee weg.

De verdachte tussen 20-25 jaar oud en heeft een blanke huidskleur met kort donkerblond haar. Tijdens de diefstal had de man een blauwe spijkerbroek aan met een donkere jas en een bruin-grijze rugtas.

De fiets is een grijs/zwarte herenfiets van het merk Gazelle. Er zitten donkere fietstassen op met daarin een regenpak en een wintermuts. Wie kent deze fietsendief, of wie weet waar de fiets nu is? Bel naar 0800-6070 of anoniem 0800-7000. (Klik op het videocameraatje hieronder voor de video)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk