Katern

Fietsen voor je club!

Nieuwegein Fietst! daagt sportteams uit om voor en na het sporten de fiets te pakken. Verzin een idee om leden van sportverenigingen, ouders en supporters aan het fietsen te krijgen of verzamel met je team de meeste fietspunten. Je maakt kans op mooie prijzen en trainingsshirts voor je team en club.

Pitch jouw fietsidee
Spoor enthousiaste leden aan een idee te pitchen hoe ze iedereen op de fiets naar de club krijgen. De drie beste ideeën nodigt Nieuwegein Fietst! uit voor een pitch op 3 mei in het Stadshuis. Zij worden beloond met trainingsshirts voor het hele team en een mooi geldbedrag voor de club.

Teamuitdaging
Het is ook mogelijk met je team punten te verzamelen door te fietsen naar de sportvereniging. Met de app TimesUpp houd je bij hoeveel kilometers jij met je team bij elkaar hebt getrapt. Door te fietsen spaar je geld voor jouw club.

Meedoen
Kan je niet wachten om op de fiets te stappen en wil je meedoen met de uitdagingen? Dit kan tot 26 april. Kijk op Nieuwegein Fietst!. Of wil je meer weten, stuur een mailtje naar info@nieuwegeinfietst.nl of bel naar 030 2545000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk