Fiets-Rommelroute Batau-Noord roept bewoners op te stemmen voor hun project

De Fiets-Rommelroute Batau-Noord heeft het afgelopen jaar het predicaat Kern met Pit-project gekregen en ontvangt 1.000,- euro van de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) en de provincie. Maar de organisatie kan nog een extra 1.500,- euro ontvangen als ze uitgeroepen wordt tot het beste project van de provincie Utrecht. Daarvoor moeten ze voor 10 januari aanstaande zoveel mogelijk stemmen ophalen.

Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk. Als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft. Kern met Pit is een initiatief van KNHM.

Renée Blom, één van de initiatiefneemsters van de Fiets-Rommelroute in de wijk Batau Noord: ‘Ik roep alle wijkbewoners op om te stemmen op dit initiatief. In 2019 willen we weer een Fiets-Rommelroute houden, grootser dan afgelopen jaar en ieder bedrag kunnen we gebruiken om er wat moois van te maken. Overigens mogen alle Nieuwegeiners stemmen!’

Stemmen op de Fiets-Rommelroute kan via de website van Kern Met Pit. De directe link vindt u hier. Overigens vindt u hier ook ander initiatieven uit Nieuwegein, zoals het opknappen van het pleintje aan de Hoornseschans in de wijk Fokkesteeg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk