Fiets-Rommelroute Batau-Noord maakt doorstart

Dit jaar wordt er weer een Fiets-Rommelroute georganiseerd in Batau-Noord. Na de oproep voor nieuwe organisatoren hebben zich drie bewoners gemeld die voorlopig de organisatie op zich willen nemen. De rommelroute is zondag 3 juli van 11.00 tot 16.00 uur. Bewoners die mee willen doen kunnen zich tot 1 juni aanmelden.

De laatste twee edities van de Fiets-Rommelroute moesten door corona worden afgeblazen. Juist nu er weer ruimte komt om dit leuke evenement een doorstart te laten maken zijn, door omstandigheden, de vorige organisatoren genoodzaakt het stokje over te dragen. Op hun oproep in de laatste wijkkrant van Batau-Noord kwam helaas geen respons. Marloes Bos en René Hansen, respectievelijk voorzitter en bestuurslid van Wijknetwerk Batau-Noord, en Olga Hansen, eindredacteur/vormgever van Wijkkrant Batau-Noord en mede-organisator van de rommelroutes van 2017, 2018 en 2019, vinden het initiatief te waardevol om verloren te laten gaan voor hun wijk. Zij hebben voor dit jaar de organisatie opgepakt en doen dat in samenwerking met het wijknetwerk van Batau-Noord.

Tijdens de rommelroute kunnen bewoners hun tweedehands of zelfgemaakte spullen te koop aanbieden. Dat mag alleen vanaf eigen terrein, zoals de tuin, oprit, garage, schuur of eventueel vanuit huis. Deelname aan de rommelroute is gratis, maar men moet zich vooraf wel aanmelden bij de organisatie. Commerciële verkoop is niet toegestaan.

Bezoekers aan de rommelroute kunnen fietsend of lopend de deelnemende adressen langs gaan met behulp van een routekaartje. De verkooppunten zullen herkenbaar zijn aan door de organisatie te verstrekken posters en hopelijk aan de gezellige versiering en sfeer.

Wanneer bewoners van Batau-Noord mee willen doen met de rommelroute kunnen zij zich voor 1 juni aanmelden door een mailtje te sturen naar rommelroutebatau-noord@outlook.com. Hier kunnen zij ook terecht met hun vragen.

Info, deelname en locaties
Meer informatie over aanmelden, deelname, de locaties en spelregels van de Fiets-Rommelroute is binnenkort te vinden op de facebookpagina: Fiets-Rommelroute Batau-Noord. Bovendien is het evenement te volgen op Instagram: wijknetwerkbataunoord en op de nieuwe website van het wijknetwerk www.wijknetwerkbataunoord.nl

Hieronder de kaart van de deelnemers en de lokatie van verkooppunten

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk