Festival Central Park gaat kritiek op drinkwater ‘evalueren’

De organisatie van het Central Park Festival in Nieuwegein gaat de kritiek op het gebrek aan drinkwater evalueren, zo laat onze samenwerkingspartner RTV Utrecht onze redactie weten. De tweede editie van het evenement, met grote namen als Chef’special, Kensington, Anouk, HAEVN, Blaudzun, The Brahms en Wulf, was dit jaar bij de Laagravense Plas.

Het was zaterdag erg warm en bezoekers verbaasden zich massaal over het gebrek aan drinkwater. Een flesje water zonder dop kostte bijna zes euro en bijvullen was nauwelijks mogelijk, omdat er te weinig werkende watertappunten waren. De organisatie benadrukt in een reactie dat er in totaal wel 12.000 liter gratis water door vijftig kraantjes is gestroomd. Toch wordt de kritiek ter harte genomen. De organisatie gaat kijken hoe het bij de volgende editie sneller water kan verstrekken.

De organisatie is verder uitermate tevreden over het verloop van het festival. “De nieuwe locatie had goede voorzieningen, qua bereikbaarheid. Dit terrein biedt Central Park de toekomst, want dat het festival here to stay is, is duidelijk.”

De onvrede over het water was overigens niet nieuw. Ook vorig jaar tijdens de eerste editie van het festival waren bezoekers ontstemd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren