Feestje op Cityplaza, nieuwe winkels gaan open

De bouw van fase II is afgerond en daarmee zijn het Marktplein en de Binnenstede in de binnenstad van Nieuwegein gereed en opgeleverd. Vanaf woensdag 9 april t/m mei 2014 openen de eerste nieuwe ondernemers hun winkel in dit nieuwe deel van Cityplaza.

Op woensdag 9 april worden de eerste nieuwe ondernemers op de Markt en Binnenstede van harte welkom geheten; Dirk supermarkt, Slijterij Dirck III, Dirx drogist, Zeeman, Bagel & Beans, Toko Centraal, Schoenmakerij Bennink, Jeans Centre, Ecco, Mobile Lounge, De Kledingfabriek, Sibin en Van Haren Schoenen.

Dit wordt gevierd met een feestje en Cityplaza trakteert deze dag tussen 09.00 en 11.00 uur op gratis koffie en taart in de speciale stand op het vernieuwde Marktplein. Om 14.00 uur zal wethouder Hans Adriani van gemeente Nieuwegein de officiële openingshandeling verrichten en het Marktplein en de Binnenstede voor geopend verklaren.

Aansluitend zijn er volop activiteiten in het nieuwe winkeldeel en zijn er voor de bezoekers mooie prijzen te winnen van de nieuwe winkels. Draai mee aan het Rad van Fortuin met de ontvangen gratis voucher óf op vertoon van een kassabon van 9 april van de ondernemers van Cityplaza. Kinderen kunnen zich laten schminken, hun favoriete ballonnenfiguur laten maken door de ballonnenclown en er is vrolijke muziek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk