Feestelijke start van het nieuwe schooljaar bij Robijn

Het nieuwe schooljaar is begonnen en bij Stichting Robijn is dat reden voor een feestje. Afgelopen donderdag luidden de medewerkers van alle Robijnscholen het nieuwe jaar traditiegetrouw in met een gezellige Kick Off in festivalstijl. Vakantieverhalen werden uitgewisseld, er werd gedanst, lekker gegeten en na het aftellen werd het nieuwe schooljaar door iedereen enthousiast begroet.

‘Een ontspannen begin van een jaar waarin de Robijnmedewerkers stuk voor stuk weer hun uiterste best gaan doen om alle leerlingen te laten schitteren’ aldus Stichting Robijn.

Over Stichting Robijn
Robijn staat voor Regionaal Openbaar Basisonderwijs IJsselstein Nieuwegein. Stichting Robijn is op 1 mei 2008 ontstaan door het samengaan van de bestuurscommissies voor openbaar onderwijs in IJsselstein en Nieuwegein.

Alle openbare basisscholen in IJsselstein en Nieuwegein zijn onderdeel van Stichting Robijn. Ongeveer 2.200 leerlingen bezoeken deze scholen, waar zo’n 225 personeelsleden iedere dag met veel plezier het onderwijs verzorgen. In Nieuwegein heeft Robijn 7 scholen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk