Feestelijke opening van Gezondheidshuis de Componist

Op zaterdag 2 juli aanstaande, tijdens de feestelijke opening van het nieuwe Gezondheidshuis de Componst, kunnen geinteresserden kijken hoe het er van binnen uitziet. Van 12.30 uur tot 16.00 uur staan de deuren open aan de Diepenbrocklaan 1 in de wijk Zuilenstein.

De mensen die werken in Gezondheidshuis de Componist in Nieuwegein genieten alweer een paar weken van hun splinternieuwe werkplek. Ook patiënten en bezoekers weten het gebouw inmiddels goed te vinden.

Het gebouw wordt om 13.00 uur feestelijk officieel geopend. De ‘bewoners’ vertellen tijdens deze dag graag wat er allemaal binnen de muren van Gezondheidshuis de Componist gebeurt. Er is een leuk programma bedacht, met voor ieder wel een interessante activiteit. Zo kunnen de kinderen zich uitleven op het springkussen op het buitenterrein, is er een popcornkraam en zijn er muziek- en dansoptredens.

In het gebouw is een informatiemarkt bij het Buurtplein, kun je eens binnenkijken bij de Apotheek en kun je een game spelen om over je prikangst heen te komen. Bij de huisarts op de eerste verdieping kun je je bloeddruk laten meten en een kijkje nemen achter de schermen. Op de tweede verdieping staat een Leefstijlkraam en kun je in de trainingszaal van de fysiotherapie gezondheidstesten doen. Ook logopedie vertelt je graag meer en organiseert een quiz.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren