Feestelijke opening nieuwe vestiging New York Pizza op Hoog Zandveld

New York Pizza opent op 14 januari om 16:00 uur voor het eerst de deuren van een spiksplinternieuwe vestiging aan het Hoogzandveld 22 in Nieuwegein. Om de opening te vieren, worden er op vrijdag 18 januari vanaf 16.00 uur, vanuit een speciale foodtruck, 1.000 pizza’s gratis uitgedeeld (1 per persoon).

“We verwachten lange wachtrijen, dus wees er snel bij, want op = op. Je kunt kiezen uit Margherita, Hawaii en Pepperoni”, zegt franchisenemer Roy Wesselman. Hij heeft er zin in om van zijn tweede New York Pizza vestiging in Nieuwegein een succes te maken. “De pizza-wereld is leuk en dynamisch. New York Pizza heeft oog voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid, verse producten en uiteraard smaak. Dat zullen onze klanten merken en vooral proeven. Onze medewerkers staan dag in dag uit klaar voor alle pizza-lovers in Nieuwegein.”

Met de opening van het filiaal in Nieuwegein, en in anderhalve maand minimaal nog vijf nieuwe vestigingen elders in het land, stevent New York Pizza af op de 200ste vestiging in Nederland. “Een mijlpaal om trots op te zijn”, aldus New York Pizza-directeur Philippe Vorst. “Bovendien bestaan we 25 jaar. Dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vieren we de opening in Nieuwegein groots en landelijk vieren we het online door prijzen weg te geven via acties op Facebook en Instagram.”

Meer dan alleen pizza
New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. Ook in Nieuwegein. “Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer salades, hamburgers, Mexican wings, pasta’s en desserts. En vegan pizza’s! Al onze pizza’s zijn 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Pizza’s kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om ze te laten bezorgen”, zegt Wesselman.

De nieuwe New York Pizza-vestiging bevindt zich aan het Hoogzandveld 22 en is alle dagen geopend van 16.00 tot 22.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren