Feestelijke opening modelwoning Stadskwartier

Op zaterdag 5 november is om 11.00 uur de modelwoning in woontoren Sydney in Stadskwartier feestelijk geopend door Wethouder Hans Reusch van de gemeente Nieuwegein. De modelwoning is zaterdag door veel belangstellenden bezocht en men heeft zich uitgebreid laten informeren door de aanwezige makelaars. Inmiddels zijn de contouren van de daktuin zichtbaar en kreeg men een goede indruk hoe deze eruit komt te zien.

In Stadskwartier komen in totaal zes nieuwe, elegant woontorens. Van de 74 koopappartementen is inmiddels meer dan 85 % verkocht. Voorzieningen als winkels, Stadshuis en nieuwe theater bevinden zich binnen handbereik. In het voorjaar van 2012 zullen de appartementen worden opgeleverd. Er is nog een aantal appartementen te koop in woontoren Boston en Sydney in verschillende groottes en prijsklassen. Alle appartementen liggen rond een sfeervolle parkachtige binnentuin en beschikken over een parkeerplaats in de parkeergarage. De gerenommeerde architect Pi de Bruijn van De Architekten Cie. is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woontorens en landschapsarchitect Jelle Bennema van Delta Vorm Groep voor de daktuin.

De modelwoning zal elke 2e dinsdag en 4e donderdag van de maand geopend zijn, alsmede op afspraak met een van de makelaars. In november zijn dat dinsdag 8 november en donderdag 24 november van 15.00 – 17.00 uur. Om bij de modelwoning te komen dienen de verwijsbordjes ‘modelwoning Stadskwartier’ te worden gevolgd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk