Feestelijke opening KidsClub Fokkesteeg

Woensdag 25 september van 15.00 uur tot 17.00 uur is het dan eindelijk zo ver. De feestelijke opening van KidsClub Fokkesteeg zal gaan plaatsvinden en alle kinderen van Fokkesteeg zijn van harte uitgenodigd! Hoe de opening er uit gaat zien blijft nog een verassing!

Met een enthousiast team vrijwilligers van Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg en de vier kinderambassadeurs wil het Wijknetwerk Fokkesteeg deze feestelijke opening graag vieren met de kinderen uit de wijk.

Wil jij er bij zijn? wacht niet te lang en meld je nu aan via het e-mailadres: kidsclub@fokkesteeg.nl. En zeg het voort!

Na 25 september zal de kidsclub iedere tweede woensdag van de maand gaan plaatsvinden! Mocht je leuke ideeën hebben voor een KidsClub dan hoort de organisatie dat graag. De kinderambassadeurs hebben ideeën boxen gemaakt die je kunt vinden bij Basisschool de Schouw, Basisschool de Zuiderkroon en Albert Heijn Fokkesteeg. Je kan je idee op een briefje schrijven en in één van deze dozen doen! De ambassadeurs legen deze boxen regelmatig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk