Feestelijke opening Cityplaza

Op donderdag 29 september aanstaande vormt de officiële opening de aftrap naar nog gezelliger winkelen met nieuwe winkels, mooie vernieuwde winkelpassages en een ruimer assortiment. Alle ondernemers van Cityplaza hebben jaren naar dit moment uitgekeken en u waarschijnlijk ook. De 1e fase van het vernieuwde winkelcentrum wordt geopend!

Donderdag 29 september, omstreeks 10.30 uur wordt de uitslag van de kunstactie, waaraan alle basisscholen in Nieuwegein zo enthousiast hebben deelgenomen, door burgemeester Backhuijs bekend gemaakt. Op een megascherm zullen alle werken, gemaakt in het thema: ‘Cityplaza Nieuwegein, ons nieuwe stadscentrum’ worden getoond. Uiteindelijk ontvangt de winnende school de hoofdprijs van € 3.000. Hierna zal Backhuijs de eerste fase van Cityplaza op verrassende wijze openen.

Vrijdag 30 september willen de gemeente en Cityplaza alle inwoners van Nieuwegein en omstreken extra verrassen met optredens van artiesten na winkelsluiting van de vrijdagkoopavond. Op het fraaie nieuwe plein treedt vanaf 21.00 uur de bekende zangeres Krystl op met haar band tot 21.45 uur. Om 22.00 uur is het podium voor Thomas Berge. Tegen 22.45 uur keert de rust terug op het plein, dat ook in de toekomst het hart is van Nieuwegein. Ook in het weekend (1 en 2 oktober) is er veel te doen voor de jeugd en op zondag een Koopzondag met wervelende modeshows en openingsaanbiedingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk