Feestelijke heropening winkelcentrum Makado

Zaterdag 21 april aanstaande zal het plein om winkelcentrum Makado aan de Richterslaan in de wijk Wijkersloot feestelijk worden heropend. De herinrichting en de komst van een nieuwe supermarkt heeft lang op zich mogen waten maar nu is het uiteindelijk zover dat alles klaar is. En dat wordt gevierd. Burgemeester Frans Backhuijs zal om 10.00 uur de opening verrichten.

Het plein heeft een enorme renovatie ondergaan. Een nieuwe supermarkt is een feit, het plein zelf heeft nieuwe bestrating. Parkeren is gratis, wel een blauwe zone, dus vergeet uw parkeerkaart niet! De winkeliersvereniging vond het dus tijd voor een feestje. Boven ons eerder gemaakte videoverslag van de verbouwing van het winkelcentrum.

‘Zo hopen wij dat iedereen de weg naar winkelcentrum Makado weer terug gaat vinden. Op 21 april zal de hele dag een rad van fortuin draaien, waarbij hele leuke prijzen te winnen zijn, die worden aangeboden door de winkeliers. Ook zullen poffertjes, popcorn en veel andere lekkernijen geproefd kunnen worden. Uiteraard vergezeld van een leuk muziekje op de achtergrond. Kom allemaal langs en vier dit feest met ons mee!’ aldus Karin de Groot, secretaris van de winkeliersvereniging.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren