Feestelijke bouwstart nieuwe appartementen Meentwal

Aan de Meentwal 2 t/m 192 komt een nieuw appartementengebouw. Wethouder Johan Gadella gaf maandag 15 mei jl. het officiële startsein voor de bouw. Het betreft een nieuw woongebouw van 96 middeldure huurappartementen, waar in Nieuwegein ook behoefte aan is. Het omzetten van de kantoorfunctie naar een woonfunctie past binnen het beleid van de gemeente Nieuwegein.

‘Op deze centrale plek investeren we in kwaliteit, comfortabel wonen met mooi uitzicht en voorzieningen dichtbij’, aldus wethouder Johan Gadella.

Het te realiseren appartementengebouw heeft een hoogwaardige uitstraling. Project Meentwal bestaat uit 96 appartementen in diverse woningtypen en oppervlaktes variërend van 70 m² gebruiksoppervlak (gbo) tot en met 150 m² gbo. De woningen beschikken over een eigen buitenruimte, berging en parkeerplaats. Ook de aangrenzende openbare parkeergelegenheid krijgt een gedeeltelijke upgrade.

Wethouder Johan Gadella gaf het officiële startsein voor de bouw

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren