Feestelijke bijeenkomst tijdens de Dag van de Mantelzorgers

Vrijdag 10 november jl. werden de mantelzorgers in Nieuwegein door de gemeente en het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein in het zonnetje gezet. In het MeetingDistrict in Blokhoeve waren allerlei activiteiten georganiseerd en konden er diverse workshops worden bezocht. Ook kregen de mantelzorgers een presentje als waardering. Wethouder Hans Adriani was aanwezig om de mantelzorgers toe te spreken en zijn waardering uit te spreken.

Nieuwegein kent veel mantelzorgers die zorgen voor een familielid, vriend of kennis. Dit doen ze vaak al langere tijd, in hun eigen tijd en zonder dat ze er voor betaald krijgen. De gemeente en het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein waarderen dit zeer en benadrukken dat door deze mensen een mantelzorgwaardering aan te bieden. Elke mantelzorger die ingeschreven staat bij het steunpunt kreeg deze mantelzorgwaardering 2017.

Jos van Vogelpoel en Frans Evers gingen langs en maakte bovenstaand videoverslag.

Meedoen aan de workshop bloemstukjes maken

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren