Feest rond de Minibieb aan de Ingenieur F.W. Conradstraat

De vakantietijd is weer aangebroken dus lekker veel tijd om te lezen. Zo hebben de bewoners aan de Ingenieur F.W. Conradstraat 21 in Vreeswijk de Minibieb weer eens flink aangevuld. Van fictie tot non fictie en van thriller tot roman. Kortom voor ieder wat wils en zeker een bezoekje waard.

Tijdens de Corona periode hebben de bewoners deze minibieb zelf gebouwd. ‘De poging was om het kastje een uitstraling te geven van de jaren- 30 & 50, wat naar onze bescheiden mening goed is gelukt. Wij zijn er in ieder geval blij mee’ aldus de bewoners Arjan en Esmé Verheul.

Een leuk weetje over het lettertype wat is gebruikt, is dat deze tot stand is gekomen dankzij een crowdfunding. Een aantal kunstzinnigen ontdekten dat het lettertype wat gebruikt werd op de beelden van het oude postkantoor op ‘het’ Neude niet meer bestond. Dankzij het bij elkaar geraapte geld is het ‘Neude Font’ nu voor iedereen beschikbaar.

Nationale dag van de Minibieb
Zaterdag 19 september 2020 is het de ‘Nationale dag van de Minibieb.’ De bewoners aan de Ingenieur F.W. Conradstraat zijn al druk bezig met het plannen van leuke activiteiten ‘en het beloofd een gezellige middag te worden’ aldus Arjan Verheul. Die dag van 13.30 uur tot 16.00 uur zullen diverse activiteiten plaatsvinden bij de Minibieb. Iedereen is uitgenodigd. Meer informatie volgt op korte termijn op De Digitale Stad Nieuwegein.

Heeft u ook een minibieb in Nieuwegein? Laat het onze redactie weten. Deze Minibiebs kennen we al.

One thought on “Feest rond de Minibieb aan de Ingenieur F.W. Conradstraat

  1. Ook Minibieb “Boek Zoekt Jou!” aan de Vogelaarsweide 9 te Nieuwegein doet mee aan de Nationale Dag Van De Minibieb op 19 september a.s. ! Hopelijk sluiten meer Nieuwegeinse minibiebs zich aan!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren