Katern

FC Utrecht Voetbalkamp bij VSV Vreeswijk

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp in de kerstvakantie in Nieuwegein bij VSV Vreeswijk op 6 en 7 januari hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie. Het FC Utrecht Voetbalkamp is voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar.

Programma
Er is een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het voetbalkamp waar kinderen super enthousiast vandaan komen omdat ze niet alleen beter hebben leren voetballen maar ook beter hebben leren samenspelen. De combinatie van voetballen op het veld en bezig zijn met teambuildings activiteiten binnen zorgt voor extra afwisseling en mogelijkheden om te specifieke vaardigheden te kunnen trainen en van elkaar te leren.

Persoonlijke aandacht en meer dan voetbal
Er wordt tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen de spelers meer persoonlijk aandacht krijgen. Dit zorgt ervoor dat hen meer bijgebracht kan worden op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak. Door sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter voetballen, we helpen de kinderen zich ook op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Head of Coaches en trainers
Het FC Utrecht Voetbalkamp kerstvakantie in Nieuwegein bij VSV Vreeswijk staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie. Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp wordt de training verzorgd door verschillende goede trainers. Dit zijn trainers van de FC Utrecht Academie, talentvolle trainers van partnerclubs en talentvolle trainers van V.S.V. Vreeswijk die extra worden opgeleid door FC Utrecht.

Vroegboekprijs tot en met 30 november
Tot en met 30 november geldt er een vroegboekprijs van € 109,-. Na 30 november geldt de reguliere prijs van € 124,-. De genoemde prijs is exclusief het verplichte en prachtige FC Utrecht Voetbalkamp tenue van € 30,-. Mocht het tenue al in je bezit zijn, dan hoef je deze € 30,- niet te betalen.

De genoemde prijzen zijn inclusief alle tussendoortjes, lunch en drinken en inclusief een FC Utrecht goodiebag. In de goodiebag zitten onder andere twee wedstrijdkaartjes én nog andere leuke cadeaus van FC Utrecht.

Als je nog vragen en of opmerkingen hebt over het FC Utrecht Voetbalkamp bij V.S.V. Vreeswijk, neem dan contact op met experience@fcutrecht.nl. Je aanmelden kan hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk