Fantastische voorjaarsproeverij Vreeswijn

Op zondag 27 april aanstaande houdt Slijterij Vreeswijn een fantastische voorjaarsproeverij. Op deze zondagmiddag kunt u meer dan 50 wijnen uit het assortiment van de wijnwinkel proeven. Nieuwe wijnhuizen, verrassend wit, geurige rosé en mooi zonnig rood.

Slijterij en Wijnhandel Vreeswijn is een jong bedrijf, gevestigd in het mooie, Nieuwegeinse Vreeswijk. Vreeswijn is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, wat inhoud dat zij geen enkele verplichting hebben richting de verschillende leveranciers en importeurs. Door deze onafhankeliijkheid kunnen zij hun assortiment volledig zelf bepalen, zonder enige beperking, maar wel met de wensen en voorkeuren als uitgangspunt voor de klant.

Entreekaarten zijn te koop in de winkel of via de website van Vreeswijn. Entree per persoon € 7,50. De proeverij wordt gehouden in de Slijterij Wijnwinkel gevestigd op de Wierselaan 126 te Nieuwegein. De inloop is tussen 13.30 uur en 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren