Fairtradeprijs tijdens de Nieuwegein Awards

Tijdens Nieuwegein Awards 2014 zal een nieuwe onderscheiding uitgereikt worden, de Fairtrade-award. Personen, organisaties en bedrijven uit Nieuwegein kunnen in aanmerking komen voor deze onderscheiding. Stichting Fairtrade Nieuwegein stelt de criteria vast waaraan potentiële kandidaten dienen te voldoen. Tevens stelt zij een onafhankelijke jury samen. Fairtrade Nieuwegein benadert zelf kandidaten die in aanmerking komen voor deze onderscheiding.

De organisatie van Nieuwegein Awards is zeer verheugd over de samenwerking met Fairtrade Nieuwegein. Deze sluit goed aan bij de doelstellingen van het evenement namelijk het bevorderen van de sociale cohesie in Nieuwegein. De uitreiking van een Fairtrade-award omvat de Nieuwegeinse samenleving nog breder en is een logisch gevolg van het feit dat Nieuwegein sinds 2010 het predicaat “Fairtrade Gemeente” draagt.

Tijdens editie één van Nieuwegein Awards, in 2011, won Stichting Fairtrade Nieuwegein de eerste award voor de Vrijwilligersorganisatie van het Jaar. Voorzitter Annelies Heeres is nu op haar beurt genomineerd voor de landelijke Havelaar award voor vrijwilligers die zich hebben ingezet om Fairtrade op de kaart te zetten in Nederland. Deze onderscheiding wordt op donderdag 14 november tijdens het 25 jarig-jubileumevent uitgereikt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren