Fairtrade moment keukenpersoneel St. Antonius

Stichting Fairtrade Nieuwegein heeft het keukenpersoneel van het St. Antonius Ziekenhuis zaredag 11 mei j.l. verrast met een fairtrade moment. Terwijl men druk bezig was maaltijden voor de patiёnten gereed te maken, kreeg iedereen een Fairtrade lunchzakje plus Fairtrade banaan uitgereikt door een tweetal levensgrote bananen. Ook voor het Antonius zou éénpersoons Fairtrade broodbeleg een goede keuze zijn.

Zaterdag 11 mei was het World Fairtrade Day. Wereldwijd werd aandacht gevraagd voor het belang van eerlijke handel voor miljoenen boeren in ontwikkelingslanden. Ook in Nederland werd deze dag aangegrepen door supermarkten, Wereldwinkels, Fairtrade Gemeente Campagnes en bedrijven om het gebruik van Fairtrade te stimuleren. Want Fairtrade producten gebruiken was nog nooit zo makkelijk. Wakker worden met een kop Fairtrade koffie, ’s middags een boterham met Fairtrade pindakaas en bij de borrel genieten van een Fairtrade glas wijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren