Extra openingstijd Kledingbank4Nieuwegein

De Kledingbank4Nieuwegein (K4N) zal met ingang van mei iedere eerste woensdag van de maand ook in de avonduren open zijn. De eerste avondopenstelling is op woensdag 1 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur. De Kledingbank4Nieuwegein is gevestigd aan de Vredebestlaan 23 in de wijk Jutphaas. Houders van een Stadspas/U-pas of inwoners met een doorverwijzing zijn van harte welkom.

Het bestuur van de Kledingbank voor Nieuwegein (K4N) is in samenwerking met het bestuur van de Speelgoedbank voor Nieuwegein, een onderzoek gestart naar een extra doelgroep die gebruik zouden kunnen en mogen maken van de beide voorzieningen. ‘Op dit moment mogen alleen inwoners met een Stadspas, U-pas of een doorverwijzing gebruik maken van beide voorzieningen. Uit onderzoek is echter gebleken dat er een groot aantal inwoners wel een modaal bruto inkomen hebben, maar door verschillende omstandigheden toch een netto besteedbaar inkomen hebben dat gelijk of soms zelfs onder de armoedegrens ligt. Bij deze groep moet ook zeker gedacht worden aan ZZP-ers en gepensioneerden. Daarnaast kwamen er regelmatig vragen of wij ook ‘s avonds geopend zijn, voor mensen die overdag niet kunnen of geen oppas hebben voor de kinderen’ aldus het bestuur.

Om deze nieuwe groep cliënten te kunnen bedienen heeft de Kledingbank4Nieuwegein besloten om met ingang van 1 mei 2019 ook op woensdagavond zijn deuren openen. Verdere openingstijden zijn: dinsdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur.

Het pand aan de Vredebestlaan

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren