Extra aandacht aan milieu

Van 14 tot en met 28 september vindt op winkelcentrum De Batau de actie ‘Koop Groen, Natuurlijk Doen’ plaats. Veel mensen vinden milieubehoud belangrijk, maar houden zich veelal niet zo bezig met de vraag hoe ze zich daarvoor daadwerkelijk zouden kunnen inzetten. Daarom bieden winkelcentrum De Batau en de gemeente Nieuwegein de consumenten gedurende twee weken de mogelijkheid om hun positieve houding ten opzichte van het milieu om te zetten in daden, middels de actie ‘Koop Groen, Natuurlijk Doen’.

Tijdens de actie proberen de winkeliers van het Muntplein extra de aandacht van de consument te vestigen op hun groene producten. Mogelijk leidt de actie ertoe dat niet alleen de vraag naar ‘groene’ producten toeneemt maar ook het aanbod in de winkels.

De actie start op zaterdag 14 september met een braderie en milieumarkt, waar verschillende organisaties, die het milieu hoog in het vaandel hebben staan zich presenteren en informatie geven over wat zij doen zoals de wereldwinkel, het wereldnatuurfonds, natuurvoedingswinkel De Weide en de Kringloop. Verder zal wethouder van Milieu, Corry van Rooijen op spectaculaire wijze het startschot geven voor de actie, ondersteunt door een optreden van de percussiegroep Slagkragt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk