Expositie ‘Zomer Zotheid’ in KunstGein Podium

In KunstGein Podium, op de begane grond in het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein, is van 3 augustus t/m 10 september de expositie ’Zomer Zotheid’ te zien. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur te zien. Alleen de titel van de tentoonstelling al, daarvan krijg je toch zin van om te komen kijken? De verschillende kunstwerken geven je een vrolijk, kleurrijk geluksgevoel.

Een van de werken van Ans van Erp

Voor Franca Oostveen-Vernes is kunst en familie een zegen in haar leven. In haar schilderijen zie je thema’s als familie, bloemen en mystieke figuren. Bij het zien van haar werk word je blij verrast.

Ans van Erp vindt inspiratie om te schilderen in haar directe omgeving of ze werkt vanuit haar fantasie. Het werk is opgebouwd met veel verschillende lagen transparante acrylverf over elkaar heen, net zo lang tot de kleur verzadigd is.

Marian Menting en cursisten exposeren beeldhouwwerk in steen. In het atelier van Marian wordt wekelijks gewerkt om de techniek goed onder de knie te krijgen. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en in een eigen stijl. Naast veel plezier levert dit ook prachtig werk op dat in Podium getoond wordt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk