Expositie ‘Vrijheid tot Verbeelding’ in KunstGein Podium

In KunstGein Podium, in het atrium van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein, is van 20 juni tot en met 30 juli de expositie ‘Vrijheid tot Verbeelding’ te zien. Vier kunstenaars zullen hun werk laten zien; Sjon Verbeek, Bas van Overbeek, Yvonne Roosenbeek en Ebriena de Meijer. De openingstijden van het KunstGein Podium zijn van woensdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Sjon Verbeek tekent portretten. Markante en karakteristieke koppen met iets bijzonders. Sjon is autodidact, maar heeft zich wel verdiept in de verschillende technieken en materialen.

Bas van Overbeek tekent alleen met pen. Bas ziet tekenen als een avontuur, waarbij je de touwtjes niet in zelf handen hebt. Is een lijn fout, dan is het een uitdaging er iets van te maken.

De acrylschilderijen van Yvonne Roosenbeek komen tot leven tijdens een deel onvoorspelbaar en vooral intuïtief proces. Speciale effecten ontstaan door het gebruik van verschillende materialen.

Voor Ebriena de Meijer is het materiaal, o.a. zilver, koper, brons, de inspiratiebron. Door de toevoeging van edelstenen of zelf gebrand glas krijgen haar sieraden diepte en kleur. Lijnen spelen een hoofdrol in haar werk.

Een werk van Sjon Verbeek

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk