expositie ‘Summer Time’ in het Atrium van het Stadshuis

In KunstGein Podium, in het atrium (begane grond) van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein is tot en met 11 juni de expositie ‘Summer Time’ te bezoeken. Deelnemers van Open Atelier en cursus Special van Pastellum onder leiding van Lisa Peters-Esvelt tonen hun kunstwerken.

Veel van de werken zijn gemaakt met soft pastel, een kleurrijk medium. En kleur laten de exposanten dan ook duidelijk zien. Summer time zegt het al genoeg. Het is een verrassing welke associaties mensen met die titel hebben en hoe dat vervolgens vertaald wordt naar beeld.

De expositie is geopend van woensdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur, op zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur en vrij toegankelijk. Tijdens de openingsuren is altijd een kunstenaar aanwezig die toelichting kan geven op de werken en de materialen.

Het “Pastellum virus” kan besmettelijk werken. Het is daarom mogelijk zelf eens te ontdekken wat soft pastel is. Er worden drie gratis mini workshops gegeven op woensdag 8 juni, donderdag 9 juni en zaterdag 11 juni van 14.00 – 15.00 uur. Inschrijven hiervoor kan via de website van Pastellum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren