Expositie schildercollectief Feniks in DE KOM

Aankomende zondagmiddag 26 november zal de jaarlijkse expositie van het schildercollectief Feniks geopend worden door wethouder Martijn Stekelenburg. Dit zal om 14.30 uur gebeuren in Theater DE KOM. De expositie is hier dan nog tot en met 20 december te zien.

Het gaat om de kunstenaars: Wim vd Steen, Margreet Visser, Tineke Manschot, Liebeth Vermeent, Anneke de Cocq, Sherida Broekema, Christa Kruger, Ben Poppink en Dory Kestens.
Het zijn abstracte en figuratieve werken in olie en acryl verf. Tevens zijn er keramieke werken te bewonderen van Liesbeth Vermeent.

Tijdens de opening zijn alle kunstenaars aanwezig en kunt u ze ontmoeten bij hun kunstwerken. Zij geven dan desgewenst meer uitleg over hun werk. Tijdens de opening zondag 26 november aanstaande zullen de bands ‘Nana’ en ‘Scarlett Stories’ vanuit het Theatercafé de boel feestelijk omlijsten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren