Expositie Nieuwegeinse fotograaf Ad Witte

Overal waar de zee het land raakt, is iets bijzonders te zien: de kracht van golven, die beuken tegen een rotskust of de rust van een zacht ruisende branding aan een eindeloos lijkend zandstrand. Deze overgang van zee naar land is voor de Nieuwegeinse fotograaf Ad Witte altijd al een grote bron van inspiratie geweest.

Hij heeft een aantal heel diverse werken, van de vele kusten, die hij heeft bezocht, Nieuw Zeeland, IJsland, Engeland en natuurlijk Nederland, bijeengebracht in de expositie ‘De Zee Kust het Land’. Zijn foto’s brengen de kijker heel dichtbij; kusten, elk met een eigen sfeer. De foto’s zijn te zien in het Kunstenaars Centrum Nieuwegein van 10 januari t/m 1 februari 2015. De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Kerkstraat 38, Nieuwegein is op zater- en zondagen geopend op van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Ad Witte is al jaren lid van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein; hij exposeert jaarlijks in de Galerie. Ook is hij lid van Fotogroep Fotogein en heeft hij diverse prijzen gewonnen bij wedstrijden van de Bond van Nederlandse Amateur Fotografen. Zo heeft men hem recent nog genomineerd voor de ‘Frans Lanting Award 2014’ met zijn foto ‘Kwal op het wad’, die ook deel uitmaakt van de expositie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk