Expositie Mare Šoletić in Work’InMall

Nog tot en met eind oktober 2017 exposeert Mare Šoletić met 21 van haar recentere werken in Nieuwegein bij Work’InMall aan de Borgstede 1. Deze expositie is te bezichtigen op werkdagen tijdens kantooruren.

Het werk van Mare kenmerkt zich door een rijke variëteit aan kleur. Zoals zij zelf zegt: “Een explosie van kleur op het eeuwig te klein doek of papier, met olie of acryl, gecombineerde techniek en experimenten met combinaties van organische en natuurlijke materialen, zoals zout, kaneel, thee en verschillende kruiden met intens warme kleuren. Deze zijn een weerspiegeling van mijn liefde voor de natuur en mijn persoonlijke verbinding met haar.”

Expressie door middel van abstractie, het ervaren van het moment, het gevoel en nieuwsgierigheid over alle aspecten van het leven, zijn een constante uitdaging voor haar persoonlijke creaties. Constante impulsen in de zoektocht naar antwoorden op innerlijke vragen hebben een enorme impact op haar artistieke expressie.

Het moment, de geur, de kleur, het licht, het spel, de eindeloos ongekende en het voortdurend veranderende microkosmos, die de weergave van het universum is, zijn de eeuwige en onuitputtelijke inspiratiebronnen van Mare. Mare is geboren te Dubrovnik, Kroatië en is geen onbekende in Nieuwegein.

Een werk van Mare Šoletić

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren