Expositie: ‘Levenslust’

Traditiegetrouw exposeren ook dit jaar weer vader Joe en zoon Randy Etty in de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein. Ditmaal krijgen zij gezelschap van Katia Plewnia, die met haar leren tassen en accessoires het geheel complementeert. Dat zij er met z’n drieën zin in hebben, blijkt wel uit de naam die zij deze bijzondere tentoonstelling hebben gegeven: Levenlust! Dat belooft wat!

De opening van deze expositie vindt plaats op zaterdag 7 april om 15.30 uur, maar ook daarna bent u van harte welkom vanaf zaterdag 7 tot en met zondag 22 april 2018. De de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas is op zaterdag en zondagen geopend op van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis en er is altijd een van de kunstenaars aanwezig om u te verwelkomen met een kopje koffie of thee.

Geïnspireerd door Monet en Van Gogh laat Joe Etty zijn nieuwste landschappen zien. Met zijn eigen speciale abstracte techniek laat hij prachtige waterlelies tot bloei komen op een kleurrijk doek.

Zijn zoon Randy Etty is door zijn vader geïnspireerd en laat portretten vanuit het dierenrijk zien. Hij heeft een meer figuratieve stijl, zijn ingetogen kleurenpalet is zijn kenmerk.

Katia Plewnia heeft de kunstacademie gedaan, zij maakt met ecologisch gelooid leer natuurlijk gevormde tassen en accessoires. Zij gebruikt de kleuren van haar creaties om verbindingen te zoeken in de getoonde kunstwerken.

Eén van de werken

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren