Expositie: ‘Lente op de Kerkstraat’

De lente komt er aan en de leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein willen dit ook wel weten. Vandaar dat zij van zondag 11 februari tot en met zondag 25 maart 2018 een expositie van eigen werken inrichten onder het motto ’Leden & Lente’. Zij willen u laten zien hoe de lente al bij hen in de bol is geslagen.

De expositie omvat schilderijen, foto’s en keramiek en zowel abstract als figuratief is vertegenwoordigd. Maak kennis met de verschillende en zeer diverse stijlen van de exposanten en laat u verrassen; misschien krijgt u ook al lentekriebels van hun werk. Dus zin in het ‘lentegevoel’: de galerie is te vinden aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas; zij is in deze periode vrij toegankelijk op de zaterdag en zondagen van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Op zondag 11 maart doet het Kunstenaars Centrum Nieuwegein ook mee aan het jaarlijkse evenement ‘Gluren bij de Buren’. De galerie is dan geopend vanaf 12.00 uur. U kunt dan niet alleen gluren naar de expositie ‘Leden & Lente’, maar ook naar kunstenaars aan het werk, dans, kalligrafie en luisteren naar muziek en gedichten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk