Expositie ‘Kunstig Gevarieerd’ in het Atrium door KunstGein Podium

In het KunstGein Podium, in het Atrium van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein, is van woensdag 13 april tot en met zaterdag 21 mei de expositie ‘Kunstig Gevarieerd’ te zien. Drie kunstenaars tonen diverse schilderijen en beelden in bijzondere vormen. Tijdens de openingsuren van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur, is één van de kunstenaars aanwezig om wat over het werk te vertellen.

Over de kunstenaars
Juliette Schriek maakt creaties met Powertex, een verharder die samen met cellulose verandert in een perfecte klei. De beelden zijn zowel voor binnen als buiten geschikt.

Ans van Rooijen is veelzijdig en schildert graag, ze laat zich door het onderwerp uitdagen, maar kiest soms langer voor een thema als bloemen of vlinders. Ze kan ook zomaar een andere creatieve actie beginnen, zoals miniaturen bouwen.

Schilderen is de grootste passie van Corrie Rock-Korver. Ze werkt graag met veel kleur, maar ook in zwart-wit. Ze heeft een voorkeur voor realistische portretten van mens en dier. In de expositie is duidelijk te zien dat ze fan is van The Beatles, maar ook van Elvis, The Godfather en Marilyn Monroe maakte ze schilderijen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk