Expositie ‘Kunst Proeven’ in Restaurant Boerderij de Middenhof

Kom gezellig kunstproeven in de Middenhof met schilderijen van Marijke Prenger en Carel de Graaf. Er zijn verschillende stijlen te zien van beide kunstenaars, kenmerkend voor De Graaf zijn de landschappen, vaak en-plein-air geschilderd, maar ook mensen en natuur. Hij schildert realistisch en half abstract in aquarel en acryl. Terwijl Prenger meer kiest voor diversiteit in haar werk zoals; realistische schilderijen in zachte aquarel tinten, abstract werk in organische vormen en sprekende kleuren, try-outs met monoprints.

Naast het schilderen hebben deze twee kunstenaars nog iets gemeen en dat is de liefde voor lekker eten!

Bovenal is een eet afspraak bij de boerderij de Middenhof aan de Duetlaan 1-3 in de wijk Zuilenstein voor een gezellig lunch diner of het eten van een pannenkoek de perfecte manier om kennis te maken met kunst. En wie weet misschien ook wel met een van de kunstwerken naar huis te gaan. Ook benieuwd geworden? De kunst is tot 1 mei 2022 te zien.

Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Stichting KunstGein. Wil jij als kunstenaar ook een keer meedoen? Stuur een mailtje: stichtingkunstgein@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren