Expositie krachtige vrouwen uit de Thora

Vanaf 15 december exposeert de Israëlische beeldend kunstenares Mali Ashkenazi uit Utrecht met 9 schilderijnen haar serie “Krachtige vrouwen uit de Thora” op de Kunstzolder van museum Warsenhoeck in Nieuwegein. Haar composities zijn altijd kleurrijk en gebaseerd op kristallen. Zo zegt zij zelf: “De transparantie, kleurschakeringen en diversiteit in vorm en lichtbron geeft elke kristal een unieke intrinsieke energie. Hiermee kan ik mijn fascinatie en bewondering voor deze sterke en kararkteristieke vrouwen uit de Thora op een krachtige manier tot uitdrukking brengen”.

Ook exposeert zij enkele werken met gemengde technieken. Het museum is geopend op de woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Het adres van museum Warsenhoeck is Geinoord 12 in Nieuwegein en ligt binnen de hekken van Kinderboerderij IJsselstee. Het gehele museum is, mede door de aanwezige traplift, toegankelijk voor mindervaliden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren