Expositie ‘KLEUR bekennen’ in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Onder de noemer KLEUR bekennen tonen de deelnemers van de cursus Creatief schilderen vanaf zondag 21 oktober aanstaande hun werk in het Arsenaal van het Fort Vreeswijk. Sinds vele jaren komen zij samen in het Dorpshuis om creatief aan de slag te gaan met verf, papier en doek. Vele technieken komen op die manier voorbij. Het resultaat is even kleurrijk als verrassend. Realistisch, geabstraheerd of abstract, dat zijn de stijlen die de kijker kan vinden op deze expositie. Tijdens ‘KLEUR bekennen’ willen de deelnemers de resultaten van hun werk tonen aan een breder publiek. Dorpshuis Fort Vreeswijk heeft ruimte beschikbaar gesteld om belangstellenden in de gelegenheid te stellen het werk de komende tijd in het Fort te bewonderen.

Zondag 21 oktober om 13.30 uur is de officiële opening van de expositie. Tijdens de opening kunnen bezoekers kennismaken met het werk en met de makers. De opening wordt verricht door wethouder John van Engelen en wordt opgeluisterd met gedichten van de Nieuwegeinse dichter Frans de Birk. Hij laat zich instrumentaal begeleiden door saxofonist Rob Kruger en bassist Ricardo Kuster.

De expositie duurt tot 20 november en is te bezoeken tijdens de openingsuren van het Dorpshuis Fort Vreeswijk aan Fort Vreeswijk 1 in Nieuwegein.

Eén van de werken gemaakt door Sonja Stijger

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren