Expositie in het PCB UitvaartInformatieCentrum

De gehele maand mei is er een expositie van bijzondere Herinnerings- en bewaardozen van Marja Steinmetz. Zij ontwerpt en maakt haar doosobjecten met een diep gevoel voor alle facetten van het leven. Ze zijn van hout gemaakt en meestal kleurrijk beschilderd. Behalve als bewaardoos zijn deze objecten ook als urn te gebruiken voor een gedeelte van de as van uw dierbare.Gedurende de openingstijden van het PCB InformatieCentrum kunt u de objecten komen bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee. De openingstijden zijn: dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Het PCB InformatieCentrum is gevestigd aan de Dorpsstraat 6 in Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Expositie in het PCB UitvaartInformatieCentrum

In het PCB-UitvaartInformatieCentrum vindt van 5 april t/m 21 april een expositie plaats, getiteld; “De mensen van voorbij.” Deze expositie wordt verzorgd door Hans van Neutegem uit Nieuwegein. Zoals de titel van de expositie al doet vermoeden, zal hij een aantal keramiek werken laten zien rondom het thema afscheid.De expositie is in deze 3 weken iedere donderdag en vrijdag tijdens de openingstijden (10.00 tot 16.30 uur) te bezoeken. Op vrijdag 7 april en donderdag 20 april is de keramist van 14.00 uur tot 15.30 uur ook persoonlijk aanwezig om zijn werk te kunnen toelichten. De toegang is gratis. U bent van harte welkom in het PCB-InformatieCentrum aan de Dorpsstraat 6 in oud Vreeswijk. Kijk voor meer informatie op de website van de uitvaart vereniging.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren