Expositie: ‘Boerderij’ in restaurant de Middenhof

In de 19e eeuwse boerderij de Middenhof aan de Duetlaan in de wijk Zuilenstein zijn tot en met eind december 2019 de kunstwerken van 30 deelnemers van het Open Atelier en cursus Special 2019 van Pastellum te bewonderen.

Het thema van de expositie is ‘Boerderij’ met al zijn facetten te ontdekken, hetzij met dieren maar ook landbouwwerktuigen. De meeste werken zijn gemaakt met soft pastel, een medium waarmee zowel tekenachtig als schilderachtig gewerkt kan worden. Dit is allemaal gemaakt onder de vleugels van kunstenares Lisa Peters-Esvelt.

Meer weten wat er nog meer gemaakt wordt met soft pastel? Of interesse in een workshop of een cursus in soft pastel? Neem een kijkje op www.pastellum.nl

Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Stichting KunstGein en te bewonderen op de openingstijden van Restaurant De Middenhof. Wil jij als kunstenaar ook een keer meedoen? Stuur een e-mailtje: stichtingkunstgein@gmail.com.

Op de foto: Lisa Peters-Esvelt

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren