Expositie beelden en workshop beeldhouwen

Na de succesvolle expositie in oktober vorig jaar is er vanuit de Stichting Lynettes creche (Zimbabwe) nu een workshop beeldhouwen in serpentijn (opal stone) gepland. Riet en Rene Bruin stellen belangeloos hun prachtige bordertuin ‘De Evolutie’, 4000m2 beschikbaar om daarmee ook een steentje te kunnen bijdragen aan dit doel. De tuin kunt U vinden aan de Parallelweg 13 te Nieuwegein.

Meriam Schinkel exposeert haar brons en keramische beelden en kunstenaars uit Zimbabwe exposeren hun beelden.De expositie 24/25 mei wordt op 24 mei geopend om 15.00 uur.De tuin is ook na deze dagen te bezichtigen.

Op verzoek is er een dag- als een avondcursus georganiseerd, die onder leiding staat van de bekende beeldhouwer Denny Kanyemba uit Zimbabwe, Afrika. Beeldhouwen leer je niet in een paar uurtjes. Daarom omvat de cursus vijf dagen van 10.00 tot 16.00 uur en de avondcursus start met een volle dag in het weekend en twee keer drie avonden in op elkaar volgende weken. De cursusdagen zijn gepland in mei en juni. Lees meer hierover op de website van de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk