EXPO 34 bij het KunstGein Podium

Tot zondag 18 juni exposeren er in KunstGein Podium drie kunstenaars. Alda Hutten, Randy Etty en Painter Jazz zijn de hoofdpersonen in Expo Vierendertig. Zij laten boeiend en bijzonder spectaculair werk zien in zachte maar ook felle tinten en krachtige vormen.

Alda Hutten begon 10 jaar geleden met beeldhouwen. Het liefst werkt zij met harde steensoorten. Ze wordt geïnspireerd door alledaagse dingen en de natuur.

Randy Etty werkt vanuit zijn principe: niets in het leven is echt, behalve de werkelijkheid. Onderwerp van zijn beeldhouw- en schilderwerken is vaak de vrouw, maar ook het dierenrijk.

Jaspret Dwayne Oltmans, alias Painter Jazz – ‘Let’s color the world together’. Zijn kleurrijke werken worden versterkt door het gebruik van blacklight, wat een 3D- effect geeft en het werk nog meer kracht geeft.

KunstGein Podium is open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van  13.00 uur tot 17.00 uur. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. U vindt KunstGein Podium in het atrium (begane grond) van het Stadshuis in Nieuwegein. Vergeet niet ook de etalage aan Raadstede 78 te bekijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren