Katern

Exclusief Be-Leef evenement in Nieuwegein

Binnenkort kunt u genieten van een exclusief Be-Leef evenement in Nieuwegein. Met het evenement wil de organisatie, Natasja Tanis en Saskia Nolte vele mensen laten genieten van een leuke dag uit en inspireren op het gebied van mind- en lifestyle.

Een dertigtal ondernemers vanuit heel Nederland presenteren zich in een exclusieve omgeving aan de bezoekers. De belevingen bestaan uit lezingen, consulten, prijsvragen, proeverijen en demonstraties. Cosmetica, styling, huidverzorging, sieraden, spiritualiteit met persoonlijke aandacht, voeding en gewichtsbeheersing, gezinscounseling en carrière advies, trends voor woninginrichting en lifestyleproducten, culinaire hoogstandjes en nog veel meer.

Voor de kinderen zijn er activiteiten zoals o.a. knutselen, schmink en een springkussen. Het evenement vindt plaats op zondag 6 april in de Green Village aan de Blokhoeve en duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. Entree bij de kassa € 10,- p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis, parkeren gratis. Ga naar de website van de organisatie meld je aan en print de kortingsbon van € 2,00 uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren