Katern

Eveline Stam en Marthe Igaz-Koolhaas uit Nieuwegein genomineerd als ‘NGS-masseur van het jaar’

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) heeft Eveline Stam en Marthe Igaz-Koolhaasuit Nieuwegein genomineerd als ‘NGS-masseur van het jaar’. Eveline maakt kans op de prijs in de categorie ‘Wellnessmasseur’ en Marthe Igaz-Koolhaas uit Nieuwegein is genomineerd als ‘NGS-masseur van het jaar’ in de categorie ‘Sportzorgmasseur.’ Er zijn drie categorieën waarin een winnaar wordt gekozen: Sportmasseur, Wellnessmasseur en Sportzorgmasseur.

Tot en met 11 september aanstaande kan er gestemd worden op de website van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Tijdens de NGS Landelijke Kennisdag op zaterdag 28 september 2019 bij de KNVB in Zeist worden de winnaars bekend gemaakt.

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is de leden-, branche- en examenorganisatie voor 5.000 sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in Nederland. De titel ‘NGS-masseur van het jaar’ is in het leven geroepen om de waardering voor de professionaliteit en het vakmanschap van de NGS-masseur te waarderen en de masseurs te stimuleren verder te gaan op de ingeslagen weg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren