Erotische Kunst door de Nieuwegeinse Joanne Durtler

Met illustreren, tekenen en schilderen is de Nieuwegeinse Joanne Durtler eigenlijk al best lang bezig. De laatste tijd specialiseert ze zich in erotische kunst. Deels natuurlijk omdat het een mooi en boeiend thema is, maar zeker ook door de veranderingen in haar prive-leven. ‘Nu voel ik me helemaal vrij mezelf te ontwikkelen en te ontplooien zoals ik dat wil’ aldus Joanne Durtler ‘en dat heeft absoluut een rol gespeeld bij het ontdekken van de erotiek.

Haar website staat dus in het teken van de erotiek en vind je voorbeelden van haar werk en laat ze ook wat meer van haarzelf zien. Door op een foto te klikken wordt deze vergroot. Sommige pagina’s op haar site zijn niet openbaar. Om deze pagina’s te kunnen bekijken, heb je een usernaam en een password nodig. Wil je die hebben, stuur haar dan even een mailtje.

Op zaterdag 28 juni waren een paar van haar erotische werken te zien op de expositie ‘Open Podium’ van het KCN in Nieuwegein. De expositie duurt tot en met zondag 31 augustus en is geopend iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk