Erica van Alfen lijsttrekker PvdA Nieuwegein

De PvdA in Nieuwegein heeft een nieuwe lijsttrekker. Erica van Alfen zal de PvdA lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 aanvoeren. De PvdA-lijsttrekker is gekozen door middel van een ledenraadpleging. Erica van Alfen en Hans Adriani hebben met elkaar om het lijsttrekkerschap gestreden onder andere in een levendig debat tijdens een ledenbijeenkomst.

Van Alfen heeft campagne gevoerd voor een uitgesproken rode koers van de PvdA. Een koers die haar op het lijf is geschreven. Als raadslid heeft ze dat veelvuldig laten zien in debatten over werk en inkomen, zorg en welzijn en onderwijs. “Mensen op straat maken zich zorgen, behouden ze hun baan, is de huur nog betaalbaar en kunnen ze de zorg krijgen die ze nodig hebben” volgens van Alfen. “Een sterke PvdA is nu belangrijker dan ooit, We moeten blijven investeren in mensen want de mensen die ons het hardst nodig hebben mogen niet aan het kortste eind trekken.”

Van Alfen is voor de eerste keer lijsttrekker. Net als vier jaar geleden was er een echte campagne. Van Alfen: “Ik ben verheugd met mijn verkiezing. Het lijsttrekkersdebat is echt een verrijking van de PvdA, het maakt de inzet goed zichtbaar. Ik wil Hans Adriani dan ook bedanken voor het open debat. Ik ben blij dat ik ook tijdens de campagne op hem kan rekenen.”

In de campagne zal Erica van Alfen zich inzetten om het herkenbare, rode gezicht van de PvdA bij de Nieuwegeinse bevolking helder over het voetlicht te brengen. Op 26 november a.s. zullen de PvdA-leden de verkiezing bekrachtigen en de complete kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vaststellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren