Katern

Eredivisie-scheidsrechter Jeroen Manschot komt naar Geinoord

Op woensdagavond 9 mei is er in het Geinoord-clubhuis een interactieve avond met Scheidsrechter Jeroen Manschot en Videoanalist Scheidsrechterzaken Betaald Voetbal John Balvers. Op deze avond mogen de bezoekers ook zelf spelsituaties uit de eredivisie beoordelen en Jeroen Manschot zal aangeven wat daarin door de betreffende scheidsrechter beslist is en wat beslist had moeten worden.

De avond biedt een interessante kijk achter de intensieve begeleiding van onze top-scheidsrechters (oa Bjorn Kuipers, Danny Makkelie, Serdar Gozubuyuk, Jeroen Manschot) en laat zien wat er met de video-techniekallemaal mogelijk is. Natuurlijk worden de diverse situaties via de beamer zichtbaar gemaakt en kan iedereen zijn mening over de beslissingen. John Balvers laat zien hoe de scheidsrechters van de KNVB (eredivisie en internationaal) worden begeleid met videobeelden en hoe tijdens de wedstrijden de communicatie tussen assistenten, vierde man en video-analist verloopt

Toegang voor deze avond is gratis en bedoeld voor scheidsrechters, leiders, trainers, sponsoren, en alle leden die geinteresseerd zijn in en willen lachen om de dubieuze beslissingen van onze KNVB-toppers.

De avond begint om 19.30 uur. Vanwege de verwachte toeloop dien je je vooraf op te geven met je mailadres bij penningmeester@svgeinoord.nl. Degenen die op tijd aanmelden (vol is vol) krijgen via de e-mail een bevestiging en ontvangen vooraf ook nog informatie.

ALMELO, Heracles Almelo – SC Heerenveen, Voetbal Eredivisie, Polman Stadion, Seizoen 2013 / 2014, 28-02-2014, scheidsrechter Jeroen Manschot.

Jeroen Manschot

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren