Er zit pit in ‘The Pit’ en ‘The Partner’

Er zit pit in ‘The Pit’ en ‘The Partner’

Sedert de officiële opening zaterdag 21 november 2015 vinden er diverse evenementen plaats in het voormalig buurtcentrum aan de Nedereindseweg 401A. Het gebouw is flink opgeknapt door de jongeren van De Vrienden van Muziek en bruist volop. Het jongerencentrum kreeg ook gelijk een nieuwe naam: ‘The Pit’ en ‘The Partner’, een plek om elkaar te ontmoeten en muziektalent te delen door evenementen. In het jongerencentrum vinden muziekoptredens plaats en zijn er oefenruimtes voor popbandjes.

Op 31 juli aanstaande en de hele maand augustus kunnen bezoekers op de zondagmiddagen genieten van romantische, ruige, zachte en zomerse liedjes, maar ook van snikkende en swingende liedjes in ‘The Partner.’ ‘The Pit’ gaat iedere zondagmiddag open om 15.00 uur en de optredens beginnen om 15.30 uur. In de grote zaal treden op:

31 juli: het duo Ron Veld en Sharon Romney – 7 augustus: Johnny Moore: zang en countrydans – 14 augustus: zangeres Ranja Gerges en na de pauze: Elvis Presley, gezongen door Raymond van Dijk en op 21 augustus vindt er een Sing Along plaats onder begeleiding van o.a. Dolle Diva’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk