Enige overlast door werkzaamheden Ringstede

In de binnenstad wordt hard gewerkt aan de nieuwe fietsenstalling op de Ringstede. Nu de bouw bijna klaar is, krijgt de Ringstede een nieuwe bestrating die beter aansluit bij de stalling. Deze werkzaamheden vinden de komende weken plaats en kunnen overlast voor omwonenden veroorzaken.

In de week van maandag 1 augustus worden de drie bomen op de Ringstede gekapt en vervangen door kleinere exemplaren. Dit is nodig omdat de huidige bomen te groot zijn geworden voor de beperkte ruimte op de Ringstede.

De bestrating op de Ringstede wordt aangepast. Er komen rode stroken die fietsers vanaf de Noordstedeweg naar de stalling leiden. Vanaf de stalling komt een zwarte strook die voetgangers naar de ingang van het winkelcentrum leidt. Verder wordt de Ringstede herbestraat zodat al het straatwerk weer recht ligt. Deze werkzaamheden vinden plaats van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 2 september.

Bewoners en ondernemers in de directe omgeving van de Ringstede kunnen overlast ervaren van de werkzaamheden in de vorm van geluidshinder. Zo is er geluid van zaagmachines bij het kappen van de bomen en geluid van het openbreken van het straatwerk. Verder is het tijdens de werkzaamheden niet mogelijk op de Ringstede te parkeren. Dit wordt met borden aangegeven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk