Enayat Poya rijinstructeur van het jaar 2018

Afgelopen vrijdag is in den Haag, op het hoofdkantoor van de ANWB bekend gemaakt dat Enayat Poya van verkeersschool ANWB Rijopleiding E&R / E & R Opleidingen uit Nieuwegein is verkozen tot rijcoach van het jaar 2018. ANWB Rijopleiding telt meer dan 500 rijcoaches en Enayat stond al het gehele jaar op nummer 1! De rijcoach van het jaar wordt verkozen aan de hand van het slagingspercentage, het aantal gereden examens en de klantreviews.

Over Enayat Poya
‘Ik ben in dienst bij ANWB Rijopleiding sinds 1999. Ik ben in evenwicht; rustig en streng op z’n tijd als het nodig is. Bij mij staat opleiden van kandidaten naar vlotte en sociale automobilisten voorop. Mijn tip aan iedereen die zijn rijbewijs wilt halen is, dat je er echt vol voor moet gaan! In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig in de tuin.’

Enayat Poya

Verkeersschool ANWB Rijopleiding E&R en E&R Opleidingen biedt voor alle rijbewijscategorieën opleidingen aan in omgeving Nieuwegein, Utrecht, Aalsmeer, Amersfoort en Oss.

Wil jij ook een collega rijcoach van Enayat worden? ANWB Rijopleiding E&R / E&R Opleidingen zoekt nog rijinstructeurs voor de categorie B. Instructiebevoegdheid is een pré. Kom bij E&R op gesprek en ontdek of er een mogelijkheid tot omscholing is! Bekijk hier de vacature.

Enayat in het midden met zijn prijs

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren