En Nu Kunst! 29 kunstenaars, 8 dagen, 1 ruimte

En Nu Kunst! wordt georganiseerd vanuit Het Nederlands Kunstenaars Forum: een discussie platform met ruim 180 Nederlands en Vlaams sprekende leden wereldwijd. Op dit forum werden de ideeën bedacht, de vergaderingen via de chat bijgewoond en de voorbereidingen getroffen voor de expositie En Nu Kunst! Hiermee stappen 29 leden van dit forum uit de virtuele wereld en in de realiteit. De eerste ‘real-life’ ontmoetingsplaats is in Woerden in een leegstaand kantoorpand. Tijdens deze expositie is overwegend werk van realistische aard te zien: surrealisme, magisch realisme en fotorealisme in schilderijen, computer graphics- en animaties. Verder zijn er ook abstracte en non-figuratieve werken, installaties en beeldhouwkunst. De veelheid van kunstvormen en stijlen is goed te zien op hun website.

Eén van de exposerende kunstenaars is de in Nieuwegein wonende Sasja Bork. Zij toont in Woerden haar olieverfschilderijen. Naast vier zelfportretten zijn er twee grote doeken te zien in de nieuwe serie ‘Vrouw’. Ze zal de meeste dagen in Woerden aanwezig zijn in haar tijdelijke atelier, waar ze zal werken aan een nieuw schilderij.

Op zaterdagmiddag 20 november om 17.00 uur is de officiële opening en duurt tot en met 28 november. Tijdens de expositie zijn er een aantal kunstenaars in het pand aan het werk en er worden een Poetry Night en een Kunst Forum georganiseerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk